Buddy's House - ett verkligt modernt hem av Sergey Makhno i Ukraina

Buddy's House – ett verkligt modernt hem av Sergey Makhno i Ukraina

Projekt:Buddy's House
arkitekter:Sergey Makhno
Plats:Horenychi, Kyivs'ka oblast, Ukraina
Område:2.529 sq ft
Fotografier av:Andrey Avdeenko

Buddy's House av Sergey Makhno

Sitter på toppen av en 12 hektar stor tomt i Horenychi Village i Kiev, Ukraina är ett modernt hem byggt avSergey Makhno,en ukrainsk arkitekturstudio. Detta hem är känt somBuddy's Houseoch det är ett verkligt modernt hem med dagens standarder med massiva ortogonala volymer staplade för att skapa utvecklingsramen. Bostäderna är skilda från de gröna gräsmattorna som omger hemmet av stora glasfönster, svarta tegelstenar och utsatta betongväggar.
Buddy's Houseinnehåller ett stort vardagsrum, tre sovrum, ett bibliotek, ett separat pensionat, en innergård och en bakgård. Inredningen är utrustad med anpassade möbler som byggdes av en lokal hantverkare speciellt för detta hem.

Från arkitekterna:"Husets ägare stödde Sergeys idé och bestämde sig för att göra några spännande experiment. Samverkan mellan externa och interna delar är av stor vikt vid detta projekt. Skillnaden mellan dem elimineras på grund av en storskalig vitrescens av offentlig zon och ägarens sovrum ligger på andra våningen. Arkitekter syftar till att föra naturen in i interiören och till och med använda den i yttre.

Från arkitekterna:"På husets ansikte ser vi dekorativ vägg gjord av naturlig ek som skapar en kontrast med hjälp av en djup mörk ton på huvudytorna. Kontrast har blivit en av de viktigaste teman för design. Tjocka och bräckliga former, tunga och lätta element, svart tegelsten och ljustonade cementblock, strukturerade och släta ytor … Med hjälp av kontrast syftade vi till att uppnå formen av former och natur, två kontrar i själva verket. "

Från arkitekterna:"Efter att ha kommit in på gården såg du mycket öppet utrymme, mysigt veranda och hus, som är fullt av ljus och luft. Det finns en funktionell ytterligare byggnad nära, som kan användas som ställe för vila, grillplats, skjul för bil och hushållning. Interiören är väldigt tempererad och enkel. Ändå består det av numeriska praktiska begrepp som inte kan skilja sig vid första ögonkastet. "

Från arkitekterna:"De kommer att muntra upp ägarna under användningen. Till exempel är bordsskivan av kvartsit, starkt, slitstarkt material som kan användas i många år. En camin är lika viktig, för det är här inte bara för dekoration, men också för uppvärmning av hela bottenvåningen. En gästzon presenteras som en funktionell grupp bestående av kök-ö, matsal, vardagsrum och ett stort 6 meter högt bibliotek. "

Från arkitekterna:"Det finns också ett sovrum för gäster, garderob och badrum på bottenvåningen. Med trätrappor kan du nå första våningen. Det finns 3 sovrum, 2 badrum och 2 garderober och ett badrum, som skiljs från sovrummet genom glaspartier. "

Från arkitekterna: "På dagtid upplysas det dubbellagrade biblioteket och barnrummet genom att solen kommer från ljusrör i taket. Och på kvällen kan ljusläget väljas enligt ditt humör: ljusa eller mjuka dekorativa. Alla fönster är så stora som möjligt överallt i huset. Det var en av huvudägarens begäran. "

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: